Най-впечатляващият аксесоар, присъстващ на тазгодишните награди Златен Глобус за 2011-та не беше изискан чифт обувки на Christian Louboutin.

Вместо тях на червения килим се разходиха няколко красиви и отскоро разделили се с дългогодишните си половинки дами.

Ще започнем представянето на стила от снощната церемония именно с тези звездни чаровници, за които семейното ложе се разпадна в името на по-добри дни и следваща любов.

Миньончето Ева Лонгория беше с елегантна черна рокля на Zac Posen и близка приятелка под ръка като придружител.



Кристина Агилера пък изненада присъстващите, след като гордо показа три неща – наедрялата си фигура, рокля в стил 50-те на Zuhair Murad и новият си приятел Матю Рътлър. Тя бе номинирана в категория „Най-добра песен” за изпълнението си във филма „Burlesque”.



Скарлет Йохансон изглеждаше като малка фея в семплата си и нежна рокля на Elie Saab, а също такива асоциации у нас породи и Сандра Бълок, която за миг не показа и следа от разочароващата раздяла с Джеси Джеймс.



Сандра беше облечена в копринена ретро рокля със сребърна бродерия на Jenny Packham, а обувките й бяха на Jimmy Choo.



Хали Бери, която от известно време се среща с новата си половинка – самият Оливие Мартинес (бившият на Кайли Миноуг), изгря на червения килим с черна рокля на Nina Ricci.



Зеленият цвят определено беше едно от най-запомнящите се стилни попадения на наградите.

Анджелина Джоли беше първата гранд дама, разходила по червения килим емералдово зелена рокля на Atelier Versace. Блестяща, тясна, дълга, с гол гръб… Единственото бижу красящо актрисата беше Брад Пит.



Катрин Зита Джоунс остави присъстващите с отворени усти. Тя беше облечена в бална рокля на Monique L’Hullier, сияше от красота и щастие, хванала под ръка съпруга си Майкъл Дъглас, на който наскоро поставиха диагноза рак на гърлото.



Актрисата от филма „Черния лебед” – Мила Кунис, изглеждаше като същинско бижу в дългата до земята рокля на Vera Wang. Роклята била направен по скица за 4 дни.



Актрисата, която се появи със съпруга си, бе Никол Кидман. Тя беше облечена в бяла рокля на Prada, която подчертаваше високата й стройна фигура.



Още една голяма цветова тенденция се открои на Златните глобуси – прасковеното във всичките му нюанси.

Бременната Натали Портман, която е една от най-обещаващите млади носителки на Оскар, след главната си роля в „Черния лебед”, се появи в нежна сатенена рокля с голяма червена роза.



Очарователната Анн Хатауей излезе на червения килим с рокля, която много напомняше тази на Анджелина Джоли, но в цвят на светъл карамел от Armani Prive.

Оливия Уайлд се превърна в блестяща Пепеляшка с огромна рокля на Marchesa и блестящи златисти обувки на Christian Louboutin.



Хайди Клум реши да заложи на сигурното и ефектното, избирайки рокля от последната колекция на Marc Jacobs.



Любимката ни Дженифър Лопез пък се носеше като божествен аромат в бяла рокля на Zuhair Murad. Тя бе допълнила визията си с обувки на Christian Louboutin, чантичка, обсипана с камъни Swarovski и бижута на Harry Winston за безумните 5 милиона долара.



Розов оттенък на наградите придаде красавицата със сини като небето очи – Меган Фокс. Armani Prive беше изборът на стилистите на младата актриса.