Автор
Woman.bg

Неща, с които саботирате връзката си – I част

Може да сте най-страхотното гадже на света... Но ако имате някой от лошите навици изброени по-долу, може би излагате на риск отношенията с любимия.

1. Давате, давате и пак давате

Всички знаем историята за момичето, отдало сърцето си на един мъж и как след 3-годишна връзка той заявява, че не иска да се жени само за да вземе за жена някоя кучка 3 месеца по-късно.

Жените имат способността да се грижат за мъжа до себе си и това ги прави особено щедри. Проблемът идва, когато жената злоупотребява с това, изкарва се мъченица и кара мъжа да се чувства виновен или длъжен. Затова той ще си намери кучка, която си има други приоритети и за която няма да е ангажирана само с него. Харесва му фактът, че щастието й не зависи изцяло от него.

Ако ви харесва да угаждате, моля ви, не се променяйте. Просто разберете, че не можете да очаквате усилията да ви вържат в кърпа успеха на връзката ви. Правете нещо само ако го желаете – и не забравяйте да мислите и за себе си.

2. Прекалявате с комуникацията

С всичките имейли, СМС-и, Facebook и Twitter, може да ви се струва, че прекаляването с общуването с гаджето е неизбежно. Трябва да сте наясно, че всичката допълнителна информация за това какво правите унищожава очарователната мистерия около вас.

Всъщност прекалената интимност в нереалното виртуално пространство буди нещо страшно - скуката.

Запазете част от мистерията, като устоите на желанието да проверявате гаджето си постоянно. Зарежете досадните статуси, в които разказвате какво сте закусвали - на никой не му пука.

Очаквайте продължение.