От вчера Йоана Буковска е с променен профил във Фейсбук. От "обвързана" тя вече е "сгодена".

Новият кандидат-съпруг е дългогодишният й приятел Иван. При него Йоана излекува разбитото си сърце след провала на връзката си с актьора Чочо Попйорданов, с когото така и не се разбра дали имат официален брак.

Този етап от живота на Йоана е вече заровен в миналото. Сега тя е щастлива с Иван. Избранникът й е експерт по европейските проекти в България и шеф на австрийска фирма в София, информират от lifestyle.bg.

"С него се намерихме преди две години, точно в новогодишната нощ и така си паснахме, че до ден днешен сме неразделни", сподели актрисата пред "Монитор.

Двамата обмисляли да сключат брак напролет и вече избират дестинация за сватбеното си пътешествие. Докато Йоана иска да пътува до Лондон, приятелят й е притеглен от Изтока и желае да я заведе на екскурзия до Индия.

"Много съм влюбена, много съм обичана и това е единственото, което ми дава сили да продължавам", призна Йоана Буковска, за която тази година беше кошмарна в личен план. Тя изгуби майка си, а после и дядо си. Актрисата споделя, че именно Иван я е извадил от тежката душевна криза. "Иван е човекът, на когото държа и на когото мога да се доверя" - продължава тя.

Йоана вече е на 32 години и е напълно готова за семейство и деца. "С приятелките ми си говорим само за бебета. Вече има 7 около мен - все на най-добрите ми приятелки", завършва изповедта си актрисата.