Автор
Woman.bg

Тони Паркър изневерявал на Ева Лонгория с още 7 жени

Американско списание публикува ексклузивен материал, посветен на неверния съпруг на акрисата Ева Лонгория – Тони Паркър.

От разкритията на журналистите става ясно, че баскетболистът е изневерявал на съпругата си с още седем жени, съобщава bliasak.bg

Сред мадамите, мачкали чаршафите с Тони Паркър, са съпругата на друг негов съотборник от Spurs, танцьорка, свързана с момичешката банда Pussycat Dolls, баскетболна фенка, французойка и стриптийзьорка.

„Тони се запозна с баскетболната фенка по време на един от мачовете си във Финикс. Мацката страшно много приличаше на Ева Лонгория и може би му хвана окото точно с това“, разкрил източник на изданието.

Мъжът допълнил, че от хора в спортните среди е научил, че Тони Паркър е спал и с друга съпруга на свой съотборник, освен с Ерин Бари, за която вече се разбра.

„Въпросната жена и мъжът й бяха близки приятели на Тони и Ева и често ходеха на екзотични почивки с тях. Паркър твърди, че между него и мадамата нищо не се е случило, но има доказателствa, че са преспали заедно“, допълнил още източникът на списанието.

Снимки на двамата можете да видите тук