През нощта, купон. Тя и той. След няколко алкохолни коктейла. Тя изпраща активни сигнали, че иска секс.

Той упорито не ги разчита. Говори й нещо, мислейки, че с помощта на разговора може да я впечатли. А тя отдавна му е дала зелена светлина. Той не я разбира. Тя е разочарована от неговата пасивност и си тръгва. Той въздъхва неудовлетворено, самонавива се, че така или иначе не е очаквал нищо от нея и се връща при приятелите си, за да допия питието си.

По време на тренинги сексолозите често задават прост и в същото време доста сложен въпрос на мъжете: „По какво определяте дали една жена ви е харесала?". Най-честият отговор е: „По очите".

„А какво става с очите й? Тя ги затваря, отваря, мига? Опишете конкретно". След този въпрос обикновено възниква пауза.

И за да избегнем това неловко мълчание, ние решихме да напишем статия за това как трябва да се изпращат сигнали от жените и как те да се разчитат правилно от мъжете.

*Сигнали - това са движенията на тяло, показващи заинтересованост към потенциалния партньор. В контекста на отношенията между мъжа и жената това е „зелената светлина".

Кой първи изпраща сигнала? Разбира се, че жената. Такъв е и замисълът на природата. Винаги жената избира първа.
Женските сигнали:

1. Докосване. Опипва косата си, играе с нея, докосва шията си, играе с бижутата си. Ако е заедно с приятелка, то те могат случайно да се докосват една друга.

Жените трябва да знаят: играта със самата себе си и бисексуалността винаги са възбуждащи за мъжете.

Мъжете трябва да знаят: често жената докосва тези части на тялото, които подсъзнателно желае да бъдат докосвани от мъжа.

2. Привличане на внимание. Честа промяна на позите, жената минава няколко пъти около мъжа, има игрива походка, навежда се, за да вдигне нещо, гълта корема си, изпъква гърдите, оправя дрехите си, начервява леко устните.

Жените трябва да знаят: демонстрирайки себе си, старайте се да мислете колко сте красива и как всички гледат към вас с възхищение.

Мъжете трябва да знаят: ако тя минава покрай вас повече от два пъти, трябва да намерите начин бързо да се запознаете с нея.

3. Поглед на гейша. Бърз поглед към мъжа (до 3 секунди), след което тя рязко свежда поглед надолу и встрани; в следващата една минута те отново срещат погледите си.

Жените трябва да знаят: не удължавайте излишно много паузата - не повече от 30-40 секунди между двата погледа.

Мъжете трябва да знаят: когато жената се опитва да изобрази свенливост - значи й харесвате.

4. Смях и по-високо говорене. Когато мъжът покаже, че харесва жената, тя започва да се смее и да говори по-високо.

Жените трябва да знаят: най-важното е да не се прекалява със смеха, понякога това отблъсква мъжете.

Мъжете трябва да знаят: ако успеете да разсмеете жена, то вече сте с единия крак в…, леглото й.

5. Игра с предмети. Плъзгане на пръстите нагоре и надолу по столчето на чашата, леко въртене на токчето на обувката, сваляне и слагане на пръстен.

Жените трябва да знаят: умението да използваш странични предмети, за да изпращаш сигнали, е специален вид изкуство. Практикувайте това изкуство с най-различни предмети вкъщи - вземете например лъжица или вилица и опитайте мислейки за секс да си играете с тях.

Мъжете трябва да знаят: най-често жените правят тези движения несъзнателно, когато мислят за секс.

*Очаквайте продължение!