Автор
Woman.bg

Ники Илиев и Саня Борисова - заедно и на сцената

Ники Илиев и Саня Борисов, които са двойка и в живота, ще се изявят заедно и на сцената.

Двамата ще участват в постановката "Магнолията" на Жак дьо Декер. Главната героиня в пиесата се казва Мария –Антоанета. Тя е влюбена в двама мъже и не иска да загуби нито единия , нито другия.

Освен това тя има приятелка също с две имена – Жозефина-Шарлота, която харесва Мария-Антоанета, но не иска да изпусне и Лора-Ана, друга „жена” с две имена.

В същото време двамата младежи, в които е влюбена Мария-Антоанета, не могат да си намерат място:единият живее в града и иска да избяга на село; другият живее на село и иска да избяга в града.... И се срещат...

А какво се случва, когато те поканват и Мария, и Антоанета в театър „Водевил”, можете да разберете от постановката, в която участват още актьорите Любомир Ковачев и Адриана Кънчева.

През уикенда Саня и Ники демонстрираха топли чувства по време на традиционния турнир по генерал на звездите. Красавецът не се отделяше от половинката си и подкрепяше горещо нейната игра.

Голямата награда в турнира обаче не отиде при нито един от двамата, а при един от най-известните родни изпълнители Мишо Шамара.



Снимки: Булфото