44-годишната Синди Кроуфорд призна, че е започнала да си записва дните и часовете, в които трябва да прави секс със съпруга си Ранди Гербер.

"Денят ми е ужасно натоварен и не остава никакво време за секс. Затова с Ранди започнахме да си записваме в кой час от деня трябва да мачкаме шаршафите. За съжаление за сега ни се пада това да е само по веднъж седмично", споделя натъжена красавицата.

Бившият топмодел в момента притежава малка империя от различни компании с дейност от козметика до мебели, докато Ранди е управител на няколко нощни клубове, включително популярните в Лос Анджелис Sky Bar и Whiskey Bar. Освен това двамата се грижат за децата си - синът им Пресли (11г.) и дъщеря им Кая (9 г.)

Говорейки за сексуалния си живот, Синди допълни още: "Малко е тъпо това с графика, защото знаеш, че непременно трябва да правиш секс и ако не си в настроение става насила. Но като започнеш веднъж вече всичко се оправя. "

Въпреки че сексът е много важен за Сидни, тя държи да се знае, че за да е успешен един брак, партньорите трябва да разговарят за всичкио, което ги тревожи и да бъдат искрени помежду си.

"Знам , че мъжете не подкрепят тази философия - Ранди е на принципа - ако нещо върви добре, значи няма нужда да говорим за него, а ако нещо е зле - защо тогава да говорим за него.

Много е лесно непрекъснато да искаш да си щастлив, но щастието не трябва да е основната ти цел. Няма нищо страшно, ако си нещастен понякога.", завършва Синди размислите си за секса и взаимоотношенията със съпруга си.