Няма как да не си я виждала, просто защото нейното присъствие в сайтовете за улична мода и стил са задължителни.

Красавицата с най-миловидното лице в света на модата е бивш моден редактор на Harper`s Bazaar Русия. Днес тя пише за списания като OK!, Glamour и Tatler Russia и продължава да краси всяко значимо светско и модно събитие, както в Русия, така и по света. Мирослава Михеева Дума или просто Мира се превърна в един от най-желаните гости на светски събития.

Освен, че има невероятното излъчване на момиченце, тя оставя в теб усещането за силна и стилна жена. За пръв път усмивката на руското It-girl добива популярност чрез култовите блогове за стрийтстайл като The Sartorialist и Gorance Dore.

Повече снимки на Мирослава Дума може да видите и в нашата галерия тук!



Рускинята смесва стилове с невероятна лекота, вдъхновена от музиката, киното, различните епохи и градове. Най-характерните черти на стила й са вечните женски оръжия в лицето на рокли с уникални кроики и поли с ретро полъх.

Въпреки ръстта си (165 cм.) Мирослава успява да изглежда зашеметяващо във всяка една дължина – от макси до мини.

Както всяка една жена – тя обича аксесоарите. Дъщеря на сенатор и съпруга на известен руски бизнесмен, Мира се радва на популярност и безпроблемно си позволява най-луксозните марки дрехи. Тя обожава слънчевите очила, шапките и оставя вярна на родината си като прави руската забрадка да изглежда изискано. Почти няма да я видите без колан преметнат два пъти през кръстта, (дори и когато беше бременна!).



Нейна запазена марка е и плътния бретон и блестящата коса, която често украсява с ленти за коси, шалове или аксесоари за коса, които са си истински бижута.

Отдава й се да е невероятно изискана и едновременно с това да изглежда абсолютно естествена.