Списание „W” предлага на света рядък шанс да надзърне в домовете на някои от най-легендарните американски семейства в серия от поразяващи, лични портрети.

Фотосесията ще бъде публикувана в семейния брой на списанието, което ще бъде на пазара през декември.

Броят семейства на знаменитости от света на шоубизнеса, музиката, модата и изкуството – Катрин Хейгъл, Миранда Кер, Джена Джеймисън, Мадона, Джеф Куунс и Бела Фройд.

Към портретите има и проницателни интервюта с всеки от членовете за това как виждат семейството в наши дни.

Катрин Хейгъл краси корицата с удивителна снимка, в която държи красивата си осиновена дъщеря Налей, увита в бял шифон.

Излъчваща много обаяние, облякла черна рокля без презрамки, актрисата изглежда великолепно с дългата си руса коса, която пада на нежни вълни.

Красивата осиновена дъщеря на Хейгъл, Налей, прави модния си дебют с поразителна снимка на корицата на декемврийския брой на списание „W”.



В списанието Хейгъл позира и в чернобял семеен портрет с двегодишната Налей, майка си Нанси, сестра й Мег, племенниците Джейк и Джейсън и племенницата Медисън.

31-годишната актриса говори за това как е осиновила Налей, която е родена в Южна Корея с вроден сърдечен порок, който бе излекуван с операция преди да бъде отведена в Щатите от Хейгъл и съпругът й музикант миналия септември.

Хейгъл твърдеше, че винаги е знаела, че ще осинови дете от Корея, защото сестра й е осиновена от там.

Актрисата от филми за възрастни Джена Джеймисън не е човек, който бихте асоциирали с любяща майка.

37-годишната милионерка, която сама е натрупала парите си позира с прекрасните си близнаци от връзката й със звездата от UFC Тито Ортиз Джеси и Джърни.



Но изглежда, че Джеймисън се е заела с майчинството със същия подтик и отдаденост с какъвто направи кариера като най-известната и най-богата порноактриса в историята.

Красивата актриса сподели, че е напуснала порно индустрията завинаги и дори е продала два от най-известните си активи.

„Напуснах в момента, в който реших, че искам да имам деца,” казва тя за списание „W”. „Няма да се появя дори на корицата на Maxim.”

Тя продължава да говори, споделяйки, че е била много изненадана от това, че я бива в кърменето след четири операции за имплантанти, от които последните бяха махнати.

Мадона позира за серия снимки с първата си рожба, дъщеря и бизнес партньор – Лурдес.

52-годишната певица разкрива, че макар и да не е най-обичания тип майка на света, тя все още дава съвети на 14-годишната си дъщеря дори когато става въпрос за облеклото й.

„Имаме правила,” настоява Мадона. „Винаги може да носи грим когато отива на купони и специални събития. И както знаете, винаги има малко обсъждане за това колко е къса полата... или колко е голямо деколтето.”

„И винаги й казвам: „Ти да не искаш всеки да зяпа гърдите ти или искаш да те заговарят.”

Моделът на Victoria's Secret Миранда Кер очевидно е нова в майчинството и дори не е родила още детето, което чака от съпруга си актьор Орландо Блум.

27-годишната жена гордо показва нарастващия си корем на красива черно-бяла снимка и споделя, че въпреки сравнително младата си възраст тя е готова да стане майка. „За мен семейството е животът,” казва австралийката. „Решението да създам такова не беше трудно.”



Тя също казва, че въпреки, че е на върха на кариерата си като модел тя е съгласна да се откаже докато е в апогея си: „Кариерата ми е чудесна, но тя не е живота ми”, казва тя. „Не се чувствам задължена да се върна на работа.”

Що се отнася до бъдещето, Кер има простичък план: „В него влиза един хамак, зеленчукова градина и къща със слънчеви батерии. И се надявам накрая да го реализирам.”

32-годишният RnB изпълнител Ъшър е суперзвезда мултимилионер, с платинени албуми и световна слава, но най-гордото му постижение досега са двамата му сина от краткия му брак с бившата му съпруга Тамека Фостър.

Ъшър позира със синовете си на поредица от отпускащи снимки в градината, където духа сапунени балончета и играе с децата.

„Страстта между мъжа и жената не може да се сравнява с чувството, което изпитваш когато имаш деца”, твърди очевидно отдадения баща пред списание „W”. „Никога не съм изпитвал това, което децата ми ми помогнаха да изпитам.”



Ъшър, който също има попечителство споделя как това да си баща е променило дори най-малките неща в живота му.

„Светът ми преди, беше малко като света на рок звезда,” казва той. „Всичко се променя когато имаш къща пригодена за деца – избора ти на мебели, на коли. Ставаш много по-съобразителен или поне с мен стана така.”

Източник: Hotnews.bg