Автор
Woman.bg

Елен Колева крие любовта си, заради жена му

Звездата от сериала „Забранена любов" Елен Колева и жененият бизнесмен Александър Найденов, не са се разделили наистина, както писа един от жълтите седмичници тези дни.

Двамата били забелязани в столично заведение и изобщо не приличали на разделени, камо ли на скарани. Говори се, че слухът за края на романа им бил пуснат лично от актрисата и боса на „Олинеза".

Името на господин Найденов не трябвало да бъде обвързано с това на друга жена, за да може той по-лесно да получи развод от съпругата си, разказват наши източници.

Милионерът е женен от 20 години и има двама синове - единият е връстник на Елен. Но както се твърди, Найденов е безумно влюбен в синеоката красавица от „Шивачки", която вече успя да го изкрънка за силиконов бюст и пръстен с диамант.

Според близки до Колева, тя е дала срок на бизнесмена да се разведе до края на годината. За нея не било важно как ще стане това.

Проблемът е, че съпругата на Найденов за момента отказва да му даде развод, с което Елен не може да се примири.

Любовта между актрисата и 25 години по-възрастния от нея богаташ пламнала преди две години. Двамата дълго криеха близостта си, но на традиционния "Руски бал" през май тази година признаха публично, че са двойка. Те се появиха заедно на гала събитието и се впуснаха в любовен танц, който стана сензацията на вечерта.

Елен не веднъж е казвала, че една от най-силните любови в живота на човек е забранената. "... когато става дума за любов, тя не може да бъде според логика и разум. Всичко е химия.", споделя миньончето в старо интервю, пишат колегите от lifestyle.bg.