Здравейте, отново!

С течение на времето забелязвам, че сексуалните ми фантазии постепенно или се изчерпват, или се повтарят. Стремежът ми и това, което винаги съм целял и оценял са доволната физиономия на партньорката ми, пулсиращото й тяло, горещите й устни и усмивката. Когато разбера, че наистина съм й доставил удоволствие и е изпитала нещо специално, а не "поредното клатене", тогава изпитвам оргазъм.

Основно желанието ми е да накарам партньорката си просто да онемее и това да продължава да се случва не месеци , не години , а цял живот. Гледам разни порно филми и клипове, от които се стремя да видя нещо, което би й доставило удоволствие и веднага го изпробвам.

Последната идея беше една близалка.... Скрих й очите и си поиграх малко. Ефектът беше поразителен.

Фантазията ми работи достатъчно, но дайте съвет, откъде да черпя идеи. Споделете някаква насока или тематика, която побърква. Дайте посока за мислене и фантазии, знам, че е много индивидуално, но аз все пак съм мъж, не жена, и няма как да мисля като жена.

Поздрави! (Отговорите на предишните ми въпроси ме карат да бъда по-уверен и сигурен в действията).



Здравейте,

Много интересен въпрос!

Темата за сексуалните фантазии на двата пола е твърде обширна. И наистина, има разлика във фантазиите на жените и мъжете. Жените мечтаят за секс с непознат, искат да бъдат „изнасилени”, да се включат в различни варианти на тройка (две жени и един мъж; двама мъже и Тя) и пр. Но това, което ние жените си фантазираме не винаги ни стиска да го реализираме в реалния живот.

Френски институт по сексология е имал опит в групова сексуална психотерапия. Те са предложили на участници в абсолютно конфиденциална обстановка да разкажат за своите сексуални фантазии. Оказва се обаче, че онова, което хората искат в своите фантазии и това, което искат в реалността нямат нищо общо!

Прав сте, че всеки човек е индивидуален и е похвално желанието Ви, да имате щастлив сексуален живот, но ние сме хора, променяме се и ,за щастие, няма нищо вечно. И не се стремете към толкова болезнен перфекционизъм. Въпреки, че съществуват много сексуални игри, за повечето хора няма по-добра поза от класическа мисионерска. Най-добрият вариант е да попитате дамата директно какво иска! Поиграйте на играта „Три желания” – тя да Ви напише на лист трите неща, които винаги е искала да пробва в секса, а Вие просто ги изпълнете (доколкото са реални, разбира се).

Доверие, близост и малко агресия са основите за едни хубав секс.

Ако искате и вие да зададете своя въпрос, пишете ни на sex.uroci@woman.bg

Всички материали от рубриката "Секс уроци" можете да видите тук.