Няколко знака, които подсказват, че може би си станала жертва на лъжите на любимия си.

- Напоследък е станал разсеян, дистанциран, отбранителен, напрегнат или по-агресивен. Вероятно крие нещо.

- Прибира се късно с оправданието, че имал много работа. Всъщност, той закъснява в определени дни от седмицата.

- Губи желание за интимност с теб.

- Взима душ веднага след като се прибере. Може би се опитва да скрие някой непознат за теб аромат.

- Крие и пази мобилния си, оставя го на безшумен режим или на вибрации, проверява го често или изтрива всичките си входящи и изходящи обаждания и кутията с sms-и.

- Внезапното изключване на латопа щом влезеш в стаята или късното заседяване в Skype, докато спиш, е знак, че има нещо гнило.

- Излиза с хора, с които отказва да те запознае.

- Ако обикновено обсъждате финансите си, а напоследък е започнал да крие разходите си, вероятно се опитва да скрие някои по-големи покупки, които не са били за теб.

- Започва да те отрупва с въпроси къде и с кого си била и от нищото те засипва с обвинения, че му изневеряваш, най-вероятно той е неверникът. Вината му като нищо може да го кара да бъде подозрителен. Просто е: притеснява се, че и ти ги вършиш същите като него...

- Обърни внимание на езика на тялото. Това, че избягва зрителния контакт, докосва лицето си и свива рамене по-често от обикновено са знаци, че не е искрен.

- Ако някой му се обади и той затвори само, защото седиш до него, задължително трябва да попиташ каква е причината да не вдигне.

За да ви е по-сладък животът, отдайте се на изкушението Bad Angel.

Bad Angel - Can you resist?"

Стани фен на страницата на Bad Angel във Фейсбук и всеки петък до края на месеца може да спечелиш подарък от томболата между всички фенове. Покани свои приятели да станат фенове, но побързай - само до 1 октомври!

А тези от вас, които още не са разбрали за невероятния фрапе-ликьор Bad Angel, могат да прочетат повече за него тук