Суперзвездата на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо явно не го свърта дълго при една жена.

Плейбоят е гадже с руския топмодел Ирина Шейк от месец май, но тази седмица се е видял с бившата си Ким Кардашиян в Лос Анджелис.

Пикантната новина лъсна на сайта на най-известния хроникьор в Америка - Перез Хилтън.

През април блогърът на звездите, чието истинско име е Марио Лавандейра, пръв съобщи за краткия флирт между португалския футболист и американската риалити героиня в Испания.

След като пътищата им се разделиха и двамата откриха нова любов – Ким в лицето на състезателя по американски футбол Майлс Остин, а Кристиано в това на ослепителния модел на Армани Ирина Шейк.

Според достоверен източник на Перез Хилтън обаче във вторник през нощта нападателят на Реал (Мадрид) и г-ца Кардашиан са били забелязани да излизат заедно от хотел в Бевърли Хилс. По-късно близък на холивудската красавица обяснил пред сайта, че двамата са "просто приятели".

Както е известно, играчите на “Белия балет” в момента са на лятна подготовка в САЩ преди новия сезон в Примера дивисион.

В същото време официалната приятелка на Кристиано Роналдо не спира да работи. Тези дни Ирина направи секси фотосесия и засне видео към рекламата на известна марка бельо, на която е лице. Хонорарът на руската манекенка за поредната й изява пред обектива възлиза на 2 млн. долара.

източник: sportal.bg