Потайното меченце

Слава на бога, това не е онова малко плюшено другарче, с което сте споделяли своите детски вълнения, радости и тревоги.

С това мече можете да споделяте единствено "порасналите" си емоции, които са приели своя нов похотлив облик на вибратор.

"Hide-A-Vibe Teddy Bear" е най-невинното и миловидно скривалище за играчките за възрастни и може успешно да прикрие интимния ви живот в своята плюшена прегръдка.



На гръбчето има закопчалка, водеща към платнената вътрешност на мечока, в която се побират почти всички размери вибратори, няколко десетки презерватива, вибриращи яйца, топчета или каквото още имате да скриете.



Уред за измерване на ерекцията

Ако вашият приятел иска да разбере дали малкият му приятел е достигнал до върховната си втвърденост, можете да му подарите това малко измерващо ерекцията устройство.



Как се използва: Мъжът натиска с пениса си специалното бутонче за около 5 секунди и след това проверява как устройството е отчело "качеството" на ерекцията му. Ако на екранчето се покаже синя светлинка, това значи, че приятелят ви е сепур герой, а ако светне в червено, значи имате какво още да втвърдявате.

Вибриращи бикини

Това с бикините, които докарват мацките до оргазъм на най-неподходящите, и често обществени места, ни е известно от поне няколко глупави комедийки.



Но като се замисли човек, подобен аксесоар е по-скоро опит да се изгавриш с някого и да го накараш да се почувства неловко и странно, отколкото аксесоар, с който да си доставиш неземно удоволствие в моменти на интимност.

О, да не забравим да споменем - вибро-бикините са водоустойчиви и могат да се носят не само на суша.

Earth Angel

Вече сме писали за най-екологичното вибриращо създание на земята - Earth Angel.

Ако искате да сте в крак със "зелените" тенденции в света и искате да живеете природосъобразно използвайте еко-вибратор, който работи без батерии и ток и е изработен от материали, които могат да се рециклират.