Автор
Ева Лъчезарова

Жан Пол Белмондо – жертва на измамница?

Жан Пол Белмондо е един от вечните любимци не женската половина от човечеството. Наскоро той навърши 77 години.

Преди две години актьорът срещна любовта в лицето на 33-годишната белгийска бизнес дама Барбара Гандолфини. Двамата са неразделни и изглеждат изключително щастливи заедно.

Миналата година обаче безоблачната им връзка бе поставена под въпрос, когато Белмондо бе призован в полицията, за да свидетелства по случай, в който е замесена жената, която обича. Барбара е била обвинена в трафик на наркотици и пране на пари, но все пак успява да потули случая.

Тъмното минало на дамата напомня за себе си и на 1 юли тази година, когато Белмондо отново е призован в полицейското управление. Белгийските полицаи смятат, че този път жертва на кражба от страна на Барбара е станал самият легендарен актьор.

Властите забелязали необичайно движение в сметките на бившия съпруг на Гендолфини и подозират, че по този начин тя източва средства от активите на Белмондо.

Полицаите искали да убедят актьора да подаде жалба срещу възлюбената си, дали са успели остава тайна, но ние очакваме с интерес развръзката на заплетената история.