На специално събитие, организирано в столичен фризьорски салон, козметичната компания Avon представи обновената си серия за коса.

На партито присъстваха Диляна Попова, Нети и настоящата „Мис България” Ромина Андонова, които показаха действието на новите продукти върху собствените си коси.

За радост на дамите, присъстващи на представянето, демонстрация бе направена и върху модела на "Визаж" - Мирослав Йосифов.

Продуктът, който ни впечатли най-много, е от серията Beautifully Behaved и се нарича Lotus Shield - терапия без отмиване с лотос.

Той прави неуправляемата и бухнала коса да изглежда мека и гладка, съхранява я непокътната, независимо от промените във времето, освен това я прави лесна за оформяне в продължение на три дни.

Другото предимство на продукта е, че създава лека бариера, която помага за отпушване на порите и фиксира прическата, без да я утежнява.

Една от участничките в демонстрацията – актрисата Нети, се възхити от приятния аромат на Lotus Shield и дори предложи на организаторите да създадат парфюм със същия аромат.

Lotus Shield се използва върху измита, влажна коса. Малко количество, колкото грахово зърно, се нанася по дължината на косъма - от краищата към основата. Как точно става това можете да видите по-добре в нашето видео.

Серията Beautifully Behaved включва шампоан, Lotus Shield, и балсам, на цени съответно 3,90 лв., 8,90 лв. и 3,90 лв.