От известно време насам името на дизайнера на обувки Nicholas Kirkwood се споменава все по-често.

Неговите творения не спират да се появяват на краката на знаменитостите, а големите и наложили се марки се надпреварват да го канят за съвместна работа.

Вече ви показахме любимия Nicholas Kirkwood чифт високи обувки на Сара Джесика Паркър, който тя обу 3 пъти в рамките на една седмица.

Освен това, ви „срещнахме” и с голямата слабост на Риана, Кели Роланд, Ким Кардашиян и Коко Роша – високите кожени обувки, създадени специално за последната колекция на Rodarte.

Сега ще ви покажем и 3 ексклузивни чифта от пролетната колекция на британската къща Liberty, в която специално участие взима талантливият млад дизайнер.

Неоновите цветове и флоралните мотиви задават основната тенденция на горещата 2010-та – пъстрота и женственост на крака.

Всъщност, принтовете на обувките не са току-така подбрани. Единият от чифтовете е нашарен с характерните за Liberty птици и цветя, носещи общото название Bounty print.

А другите два чифта са украсени с Santa Maria print, който е характерен с тъмен фон и хавайски цветя.

Обувките се предлагат за он-лайн продажба на сайта на марката Liberty.co.uk, а цените варират между 450-560 паунда за чифт.