Днес една от нашите читателки задава по-скоро естетически въпрос, отколкото сексуален, на нашия специалист Наталия Кобилкина:

"здравейте!
на 18 години съм и още не съм правила секс. Любопитно ми е дали абсолютно всички жени, или по-скоро млади момичета, премахват космите от интимните си зони и по какъв начин?а за момчетата дали е същото?вярно е , че изглежда по-секси, но има различни мнения...
джейда"


Със сигурност няма да сбъркаш ако махнеш космите си, факт е, че можеш да попаднеш на партньор, който ще е неприятно изненадан ако ги оставиш. Ако не си убедена в това или се съмняваш, че ще се справиш сама, можеш да ходиш на козметик, професионалистката ще ти каже какво е модерно.

В момента, в който имаш постоянен партньор, винаги можеш да го попиташ той как предпочита – в крайна сметка „ той се храни в този ресторант”!

Истината е, че има мъже, които обичат космите, но повече предпочитат без тях. Най-добре премахването на космите става с помощта на кола маска веднъж на месец. Доста е болезнено в началото, но постепенно свикваш. Обикновено струва около 15 лева. Усещането за чистота и красота си заслужава малко да изтърпиш болка.

Ако искате и вие да зададете своя въпрос, пишете ни на sex.uroci@woman.bg

Всички материали от рубриката "Секс уроци" можете да видите тук.