Чаровната и екзотична половинка на Матю Макконъхи – Камила Алвес, ни върна назад във времето, след като облече дълга блестяща рокля на Dolce & Gabbana.

Защо „назад във времето” ли?

Защото преди малко повече от година австралийската икона Кайли Миноуг се появи във същата прелестна дреха на Брит Наградите през февруари 2009-та.

Съвсем наскоро Камила пък беше специален гост, облечена по абсолютно същия начин, на благотворителното събитие „Samsungs Hope for Children Benefit”, състояло се в Ню Йорк.

Роклята на двете красавици е от колекцията на Dolce & Gabbana за Пролет 2009.

Макар и с цял сезон закъснение, което впрочем си е истинско престъпление в модните среди, тя разходи божествената си пищна фигура на червения килим, на който беше придружена от любимия си Матю.

И докато Кайли беше заложила на ярък червен лак, дискретни обеци и гривна, то Камила се появи съвсем изчистен вид, без следа от допълнителнти аксесоари.

За подобни сходства в облеклата на родни и световни звезди, за модни тенденции в България и по света, които са ви направили впечатление и въобще затова какво искате да видите в рубриката, можете да ни пишете на е-мейл moda@woman.bg