На пръв поглед някои мъже не са привлекателни. В света на шоубизнеса обаче това обикновено е краткотрайна и незначителна подробност, на която никой не обръща внимание.

Те са богати, влиятелни и секси, дори и да не са особено симпатични. Те са нетипични секс икони, които класирахме в една напълно символична класация, а следващите две места в нея принадлежат на:

Номер 4 – Джийн Симънс

Никой не би предположил, че това религиозно момче, родено в Израел с името Хаим Виц, като порасне ще се слави с рекордния брой от около 4,600 жени в леглото си. Но след като минеш 4000, вече дори сам започваш да се изненадваш от себе си.

Вокалистът на „Кис” така и не намери време да се ожени за дългогодишната си приятелка и майка на децата му Шанън Туийд.

Но през февруари 2008 той намери време да включи в програмата си нов порно клип с напомпана блондинка.

И въпреки че майка му Флоранс вероятно си е представяла друго бъдеще за сина й – да стане хирург например, все пак не трябва да се оплаква, че надеждите й не са оправдани, защото наричат сина й доктор, само че „Доктор Любов”.

Номер 3 – Джеймс Гандолфини

Знаем, че Джон Уейн не е наистина каубой и Рок Хъдсън не е „гигант”. Но на мнозина им е трудно да повярват, че Гандолфини не е начело на подземния свят в северен Джърси.

И въпреки че той толкова се старае да се откъсне от имиджа на италиански бос, бихме искали да му напомним, че не с ролята си в „Да преживееш Коледа” е станал любимец на женските сърца.

Очевидно комбинацията от наднормено тегло и садистична бруталност е тази, която го прави толкова популярен сред женското съсловие. И все пак не всеки, който му подражава, може да се радва на толкова внимание, защото само Тони Сопрано умее да натика с такъв финес нечия глава в месомелачка.