За част от екипа ни Даниел Крейг е сред абсолютните секс-икони на последните няколко години, а от първата му изява като Джеймс Бонд, полуголият Джеймс Бонд, все още ни побиват тръпки.

Даниел обаче определено спечели още по-неудържимо възхищението ни с полседната си придобивка – просторен и светъл апартамент в Ню Йорк.

Жилището, което струва 1,9 милиона долара, представлява двуетажен лофт, разположен на върха на типична за стила на Голямата ябълка сграда.

Актьорът и неговата любима – продуцентката Сатсуки Мичъл, отдавна търсят подобно убежище. Но изглежда синеокият британец си пада по стила на агент 007, защото новият му апартамент отговаря именно на темперамента на героя му.

Таваните са на височина от около 6 метра, жилището има 3 слънчеви тераси със зашеметяващ изглед, а част от стените са... прозорци, които пропускат огромни количества светлина.

42-годишният Крейг, който има подписан договор за още няколко филма от поредицата за Джеймс Бонд, засега се изявява на Бродуей, тъй като снимките на третата лента с негово участие бяха отложени „за неопределено време“. По този повод той се сдоби и с новия апартамент, който ще обитава по време на престоя си в Ню Йорк.

Обзавеждането в него е изчистено и модерно, но без претенциозни детайли. Преоб;адава белият цвят, комбиниран с масивно дърво по пода и в част от мебелировката. Това най-силно се забелязва на първия етаж, където са общите помещения.

Всекидневната леко прелива в кухненския кът и трапезарията, от които се излиза на огромна тераса, а прекрасният изглед е осигурен от огромни прозорци и остъклена част от тавана.

Спалнята също е огромна и светла, а към нея има дрешник и баня.