Това е призив за помощ към едно младо момче, което се опитва да се пребори с коварно злокачествено раково заболяване -Yolk sac tumour.

Неговите близки събират средства за лечението му, с надеждата, че най-усмихнатият, лъчезарен и позитивен техен син и приятел ще има втори шанс да прегърне и изживее живота си.

Писмо от майката на Боян:

Уважаеми дами и господа,

Обръща се към Вас Любка Стоянова Йорданова от гр. Костенец.

Моят син Боян Станиславов Йорданов, роден на 04.08.1983 година, страда от злокачествено раково заболяване (Yolk sac tumour) с метастази в стомашната кухина, черният дроб и лимфните възли.

Досега лечение бе провеждано в Специализирана болница за активно лечение по онкология – София.

Бяха извършени три хирургически операции и десет курса химиотерапия, с което техните възможности бяха изчерпани и лечението прекратено.

Проведохме консултации за преглед и евентуално лечение в чужбина. Установихме контакт с проф. д-р Халук Онат от болницата “Анадолски медицински център” – гр. Истанбул– Турция, филиал на Медицински институт “Джон Хопкинс“ - САЩ.

След запознаване с епикризата, изследванията и извършеното лечение в България д-р Онат изрази готовност да поеме лечението му, като според него за Боян има шанс да бъде излекуван напълно.

Лечението се изразява в провеждане на три курса химиотерапия, последвани от една високодозова химиотерапия и трансплантация на стволови клетки.

По предварителни данни лечението струва от 30 000 до 50 000 евро за високодозовата терапия с трансплантацията и по 3000 евро за курс химиотерапия.

Тези средства ние не можем да осигурим сами, но вярваме че с помощта на хората, които биха имали възможност да ни помогнат, ще осигурим възможност на 26- годишният ни син да бъде излекуван.

Обръщам се към Вас с молба, ако имате възможност да ни помогнете за лечението.

Прилагам медицински епикризи от “Анадолският медицински център”.

За събиране на средства сме открили дарителска сметка.

UniCredit Bulbank
BIC (SWIFT) код на УниКредит Булбанк: UNCRBGSF
КЛОН “КОСТЕНЕЦ”
Сметка 7000 1519608953
IBAN – BG11 UNCR 7000 1519 6089 53
Валута - BGN
Боян Станиславов Йорданов

Предварително Ви благодарим за проявеното милосърдие и оказаната помощ.

За допълнителна информация:
тел. 0895 793 838, г-жа Йорданова.