Отбягвате близостта, използвайки всякакви оправдания. Обвинявате партньора си, че ви тормози и досажда.

Не проявявате почти никаква страст, криете се от проблемите, не изразявате емоции, рационална и обективна сте, имате много сериозно отношение към себе си. Партньорът ви се чувства изоставен, неуверен и отчаян.

Каква сте всъщност:

Такова поведение обикновено е характерно за хора, които са обвързани с партньор, когото не обичат. Но има и други причини. Възможно е да не обичате да се сблъсквате с реалността, както в леглото, така и в ежедневния живот. Дълбоко в душата си сте чувствителен и раним човек и близостта ви плаши. Сигурна сте, че близките отношения с партньора могат да завършат плачевно за вас. Страхувате се, че може да се окажете недостойна, да бъдете подложена на критика и/или наказание.

От какво имате нужда:

Научете се да живеете тук и сега, вместо да си спомняте изпълненото с отрицателни преживявания минало. Не е нужно да сте идеална, за да бъдете обичана. Станете по-гъвкава, доверете се на любовта, радвайте се на живота и се забавлявайте. Ако пък не обичате партньора си и той не ви възбужда, по-добре се разделете с него и дайте възможност и на двама ви да си намерите по-подходящи половинки.

Каква сте в леглото?

Каква сте в леглото? - Контрольор

Каква сте в леглото? - Жертва

Каква сте в леглото? - Егоистка

Каква сте в леглото? - Актриса

Каква сте в леглото? - Агресор