Каква е "Снежната Кралица"?

Винаги сте студена и недостъпна. Никой никога не знае какво искате всъщност. Никога не говорите за чувствата си, държите се пасивно по време на секс. На всички въпроси отговаряте с “Все ми е едно” и “Не знам”.

Никога нищо не прощавате. Оргазмът е рядко преживяване за вас. Много сте обидчива и често сте нервна. До вас партньорът ви се чувства непълноценен, чувства се като егоист и агресор, което го потиска и изнервя.

Каква сте всъщност:

Просто ви е страх да предизвикате недоволство у партньора си и сте натрупала огромен заряд омраза към противоположния пол. Затова безразличието е вашият начин да си разчистите сметките. Може би сте имала много несполучливи връзки или пък сте била лишена от любовта на родителите си като дете. Такова поведение е характерно и за хора, които са сърдити на партньора си (например заради измяна) или са на път да се разделят с него и по-този начин му отмъщават.

От какво имате нужда:

Научете се да рискувате и да изразявате чувствата си. Разберете, че околните ще могат да отговорят на очакванията ви, само когато се научите да им обяснявате какво искате. Научете се да се доверявате на хората и да им прощавате.

Каква сте в леглото?

Каква сте в леглото? - Контрольор

Каква сте в леглото? - Жертва


Каква сте в леглото? - Егоистка

Каква сте в леглото? - Актриса