Колко пъти ти се е случвало да попиташ новата гостуваща звезда в леглото ти какво предпочита и да получиш конкретен отговор?

Да, една голяма част от мъжете трудно споделят най-големите си сексуални желания, дори в интимен момент.

В играта на медиум обаче винаги имаш нужда от помощ, за да не се чувстваш като част от сериала „Изгубени”, но в единствено число, женски род.

По този повод използваме изводите на няколко независими един от друг сексолози, които посочват най-силните, но тайни желания на представителите на силния пол.

Преди да ги споделим, ще предупредим, че е добре винаги да имаш едно на ум – рецепта за отношенията и добрия секс няма.

А ето и за какво си мечтаят мъжете, но не обичат да го споделят с теб:

Инициативата

Дори и да обича да държи нещата под контрол, няма нищо по-възбуждащо за Него от това да вземеш нещата в свои ръце, ако ни разбираш.

Дръж се естествено и въдвори ред – това не само ще го побърка, но вероятно ще донесе множествено удоволствие и на теб самата.

Мярката

Е, освен ако не си тотална Доминатрикс и не си търсиш „жертви”, не е лошо да има и малко мярка в леглото.

Постоянните наставления и обяснения ще убият всяко желание на мъжа да ти достави удоволствие. За него неспирният поток от фрази като „не си там”, „по-надолу” и т.н. е почти същото като „прибери си чорапите”, „събери масата” и подобни.

Сама ще признаеш, че това не е особено секси.

Нямам спирачки!

Това ще му хареса. Интимните отношения не се нуждаят от задръжки – може и да има неща, които не обичаш, но 100% има и такива, които те възбуждат ужасно, а и него също.

С други думи – спри да бъдеш просто Мария и пробвай Супер Мария за разнообразие. Най-много да ти хареса.

Забавление

Понякога нещата в спалнята се объркват – сещаме се за поне 5 конфузни ситуации, които а-ха да прецакат общото ви удоволствие.

Каквото и да се случи, не изпадай в паника и запази критиките за по-късно. Малко (само)ирония винаги ще смекчи обстановката и случката ще бъде забравена бързо.