По Великден една от най-одумваните българки, Николета Лозанова, реши да си направи пета татуировка.

В блога си в пловдивски сайт Лозанова описва преживяването в характерния си Плеймейт стил „When you have everything...What could you possibly desire? The one you loved the most. Това шепнеше нежен глас под завивката ми тази нощ. Играта с думи е татуирана на тялото ми. На място, до което достъп ще има само най-близкият до сърцето ми човек.

Надписът е съчетан с три орхидеи, разцъфтели върху нежната ми плът преди броени часове. Те вече растат върху гладката ми кожа и ще пазят аромата си за голямата любов. Цветята и посланието придобиха форма благодарение на невероятната художничка татуист Таня Кънева от Gvendi Tatоо Studio.

Прекарах Великден върху "статива" й. Аз бях платното, тя беше творецът. Таня рисуваше дясната ми плешка. Беше най-болезнената татуировка от общо пет рисунки по тялото ми. Иглата често се забиваше в ребрата ми, а и го нямаше любимия човек, който да ме държи за ръката. Въпреки всичко болката бе сладка. Бях сигурна, че резултатът ще е истински шедьовър.

В тату студиото се чувствах като у дома си. Дори бях по пижама. Но не каква да е. Пижама с Попай Моряка. Таня ми я подари, тъй като Попай е символ на силата и енергията, а на Великден аз бях силна."



Надписът на петата татуировка на Ники е от любимата й песен на Ейкън. Спряла се на това парче, тъй като го чувствала като писано за нея. А орхидеята символизира женското обаяние, хармонията и красотата, пише в. Стандарт.

Преди да започне с татуировката, Таня пробила езика на Лозанова. "Усещането бе странно. В момента съм с медицинска обеца, която е доста по-дълга от нормалния пиърсинг. Пия течности. Не мога да се храня. Не мога и да се целувам, което ме съсипва.
На дъвки и близалки съм. Препоръча ми ги Таня, за раздвижване на езика", продължава с откровенията си Ники.