Автор
Ева Лъчезарова

Анн-Джи: Името ми е утвърдено от години, имам стабилна репутация

След няколкото скандала с използването на имената и данните на известни български звезди, рекламирани като компаньонки и танцьорки, решихме че е време да ви представим тяхната гледна точка по въпроса.

Както вече писахме снимките и информацията за Николета Лозанова са свалени от сайта Aramis Escorts, а тя самата зави, че това са пълни измислици. Плеймейтката дори обвини, blife.bg, сайтът който разпространи скандалните твърдения, че те сами са качили информацията за нея, тя заплаши журналистите и със съд.

Вчера другата набедена за компаньонка – Венета Харизанова, заяви пред същата медия, че няма нищо общо със сайта, в който фигурира нейното име и че е скалъпен от някого с цел да й навреди. Тя определи случващото се като лоша шега, но побърза да каже, че не е шокирана и че вече е свикнала да чете какво ли не за себе си. „Ако беше едно време, много щях да се притесня, тогава бях по-малка, но сега го приемам леко“ - коментира красавицата.

Ние пък решихме да потърсим коментар от Анн-Джи относно появата на нейното име в немски сайт за еротични танцьорки. Ето какво ни отговори тя:

Името ти фигурира в немски сайт за еротични танцьорки и стриптизьорки. Как ще коментираш това?


- Интернет пространството е свободна схема, в която всеки хакер може да сътвори всякакви небивалици, източват се парични средства, фалшифицират се данни и се извършват измами в особено крупни мащаби, какво остава за елементарната манипулация от качването на чужди снимки без знанието на лицето с користни, търговски или някакви други цели. Никой не е застрахован.

Анн-Джи е утвърдено име от години, всички знаят с какво се занимавам и репутацията ми е стабилна, така че не ме интересува кой и къде ще реши да сътвори нещо с мои снимки.

В “МySpace” сайта неизвестно лице е отворило страница под мое име с мои снимки и данни взети от сайта ми и си пише с когото си иска, така че всяка звезда, независимо българска или чужда, не е застрахована от различен род спекулации с нейното име.

Откъде смяташ, че са взели данните ти и защо точно ти?


- В интернет пространството аз съм една от най-коментираните поп певици и мои снимки има навсякъде, достъпът до тях е напълно свободен, както и до моя официален сайт. Последният ми хит “Кучка” е на първо място по теглене в интернет пространството, така че сами разбирате защо може да съм попаднала в полезрението на някой хакер.

Николета Лозанова и Венета Харизанова също се появиха в подобни сайтове, но като компаньонки. Какво е твоето мнение по въпроса?

- Тези момичета са известни, но с какво точно се занимават – не знам! Всеки отговаря сам за себе си, възможно е и те да са потърпевши, има закони и всеки може да си потърси правата по съдебен ред.



Според теб верен ли е слухът, че доста от родните манекенки и певици всъщност са високоплатени компаньонки?

-В България всичко се знае. Има списъци с някои манекенки и други популярни красавици от списанията в различни среди, които извършват подобен род дейност и всеки може да си ги наеме, като се свърже с тях или тяхната модна агенция.

По какъв начин изкарваш средствата, с които разполагаш?

- Основните ми приходи са от моите участия като певица. Като професионална актриса съм доста често търсена за водеща на конкурси за красота, шоу програми и караокита. Текстописец съм на голяма част от българската естрада и като автор и продуцент печеля добре от авторски права на песни и продажба на албуми. В областта на фитнеса също имам доходи, като ВИП инструктор и консултант, получавам и месечна заплата, тъй като съм на трудов договор с предаването “Фитнес Мания” към телевизия Мсат,

Някога правила ли си стриптийз, била ли си в Германия?

- Никога не съм се занимавала с подобен род занятия. Била съм в източна Германия като дете на екскурзия с мама и тати, още преди да съборят Берлинската стена.

Над какво работиш в момента?

- В момента работя над третия си авторски албум и PR кампанията, съпътстваща втория ми пилотен сингъл “Ай-Ай” от наскоро излезналия албум “Barbie Bitch”.

Кой е най-абсурдният слух, който някога си чувала за себе си?

- Много са, чувала съм какви ли не небивалици за себе си. Освен коментирания досега в това интервю, друг абсурден слух беше, че първото ми гадже ме бил отвлякъл преди да станем гаджета; че съм била сгодена за 70 годишен милионер, а най-новият, който чух, е, че съм щяла да правя дует с Кати!

Снимки: PRoFile.bg