Автор
Woman.bg

Български бодигард спасил живота на Скарлет Йохансон

Българин спасил живота на една от най-красивите холивудски актриси Скарлет Йохансон. Това разказа самата тя пред британския таблоид “Дейли стар”, цитиран от dir.bg

“Знаех, че един ден ще ми спаси живота и той го направи”, развълнувана коментира актрисата по повод на българския бодигард. Вестник 24 часа разкри и самоличността на тайнствения мъж, той се казва Здравко Леков. Той е мениджър на отдел “Лична охрана” в компанията за услуги за сигурност VIP Security. С големия наплив от холивудски звезди, които снимат или пеят у нас, тя се специализира в охраняването им.

Нашенецът се проявил по време на снимки на историческата драма “Другата Болейн” през 2008 г.

Йохансон играе главна роля в този филм, екранизация по романа на Филипа Грегъри, който е издаван и у нас. Актрисата паднала от седлото по време на езда.

“Яздех странично с костюм, който тежи над 108 кг. Валеше, земята беше кална, конят бе много темпераментен. Изведнъж се стресна, вдигна предните си крака”, разказва подробно за случката Скарлет.

Тя паднала и се озовала под туловището на животното. Щяла да бъде премазана, ако до нея не бил българинът, който се втурнал да я измъкне.

“В един момент мислех, че ще се случи най-лошото, но този български бодигард винаги беше до мен”, добавя Скарлет. Йохансон е била в България - преди няколко години тя снима у нас филма “Черната далия” с партньор тогавашният й интимен приятел Джош Хартнет.

“Актрисата беше много предубедена не само към България, но и към понятието лична охрана. Но дотолкова се сработихме, че дори ползва нашите услуги и в чужбина. В Лондон снима 3 месеца, без в пресата да излезе папарашка снимка с изключение на един кадър, заснет, когато е излязла сама, без бодигарда си”, разказа преди време пред “24 часа” собственикът на фирмата Атанас Симеонов.

Единствените трудности, които звездата създавала в София, всъщност идвали от нейното кученце. Заради него се наложило да бъдат сменени няколко шофьори и коли.

В момента Скарлет Йохансон има ексклузивен договор с VIP Security да бъде пазена от компанията на територията на Европа.

Мъжът с черното сако е българинът, който пази Скарлет Йохансон