В сутрешните блокове на bTV и Нова Телевизия съвсем наскоро станаха две рокади, които определено ще послужат за радост на женските очи.

След като Лора Крумова известно време беше сама в ефир, веднага след скоропостижното напускане на Милен Цветков, отскоро водещата отново има мъж до себе си. Той е Никола Стойнов (Коко), който до сега беше познат на зрителите като водещ на спортната рубрика в „Здравей, България”.

Наскоро стана ясно, че от bTV най-сетне са се спрели на заместник на Николай Бареков. От 1 март до Ани Цолова ще седне Митко Павлов.

Никола Стойнов е роден в София, завършил е НСА, женен е, с дъщеря. Работил е общо над 10 години като спортен журналист в различни печатни издания. Води и шоуто "Джитбол" по онлайн радио "Тангра Мега Рок". Слуша рок музика и е запален по бразилския футбол.

Наскоро той заяви в „Станция Нова”, че не се чувства съвсем подготвен за новото си амплоа, но че зад него стои сериозен екип, който той не иска да разочарова.

Димитър Павлов също е роден в София. Завършил е НАТФИЗ, специалност "Публична реч". Обича усмихнатите хора, таратор, кюфтета с лютеница, миш-маш, ракия и бира, жените и "Манчестър Юнайтед".

Един от емблематичните сутрешни водещи на закритото "Ретро радио". Три години е водил новините по "Евроком", в bTV е водил "10-те най", "Това го знае всяко хлапе", Dancing Stars 2. Последната му екранна изява е "Форт Бояр".

Павлов пък сподели, че няма да му е трудно да се появява в ефира рано сутрин, въпреки че от две години не води подобно предаване и допълни на шега: "Просто трябва да свикна, че не трябва да се прибирам толкова рано, а да ставам за работа".

"Това е риск и за тези, които ме поканиха, и за мен, тъй като летвата е доста висока, тъй като не съм се занимавал досега с такова нещо, имайки предвид сериозността му в този й вид, но пък затова съм тук, за да има един по-различен поглед и мисля, че ще се получи", каза Павлов пред бъдещата си екранна половинка Ани Цолова.