Автор
Ева Лъчезарова

Лицето на Анджелина: Първи предположения

Вчера публикувахме доста странни снимки, на които се виждаше нещо наистина така да се каже невиждано. Списание „US” първо излезе с предположение на какво се дължат извънземните елементи по челюстта на актрисата.

Според изданието снимките със сигурност не са преминали обработка на Фотошоп, тъй като същото странно явление е забелязано и на наградите BAFTA през февруари миналата година.

Списанието се е консултирало с няколко пластични хирурзи. Според един от тях странното явление са дължи на третиране с ботокс: „предполагам, че Анджелина си е сложила ботокс в лицето и врата, тъй като въпреки широката усмивка тя няма нито една бръчка по лицето си, челото й също е гладко. Ботоксът парализира третираните мускули, което засилва изразността на останалите мускули, които не се използват толкова често, за движение на врата и при широка усмивка” – разяснява хирургът.

Друг специалист пък твърди, че според него Анджелина си е направила мини фейслифтинг, който обаче не е направен добре. „Това е както, когато си оправяте леглото, ако не опънете добре чаршафите, по краищата се появяват бабуни”.

Трети хирург пък твърди, че Анджи не се е подложила на никаква пластична интервенция. Той твърди, че странното явление се дължи на твърде тънката кожа на звездата и на това, че тя като цяло е твърде кльощава и има по-малко от 10% телесна мазнина.