Супермоделът на "Визаж" Таня Илиева доказа за пореден път висока класа и професионализъм по време на Седмицата на висшата мода в Париж (24 - 28 януари 2010), където взе участие в уникалните реюта на дизайнерите Alexis Mabille, George Hobeika и Dany Atrache.

Специални гости на ексклузивното ревю на дизайнера Alexis Mabille /за което вече писахме/, сочено като едно от най-запомнящите се от Седмицата на висшата мода, са били главният редактор на модната библия Vogue Ана Уинтур, модният директор на френското издание наVogue Емануел Алт , Дита фон Тийз и др.

По същото време в Париж бе окрита и изложбата “Swarovski little black dress book” с фотоси, които Таня е заснела с фотографа Хектор Кастро, един от създателите на списание DAZED & confused.

Измежду многобройните си ангажименти тези дни във Франция моделът успява да заснеме и фотосесия за Вon magazine.

Таня започва своята професионална кариера на световния подиум едва на 15 години, като до сега е дефилирала за Ив Сен Лоран, Кензо, Луи Вюитон, Живанши, Аликзандър Маккуин, Джон Галиано, Кристиан Лакроа и много др.

Кариерата й на модел се развива предимно в чужбина, където работи с някои от най-прочутите имена в световната модна индустрия.

Откритието на модна агенция "Визаж" е безспорно най-успешният български модел на световната модна сцена.

Източник: hotnews.bg