Автор
Woman.bg

Милионерско семейство влиза в \"Биг Брадър\"

Две пловдивски милионерски фамилии искат да разнообразят живота си, като влязат в новия "Биг брадър".

Мълвата под тепетата веднага заложи на богаташката фамилия Арабаджиеви, които обичат да греят в светлините на прожекторите.

Куп знайни и незнайни пловдивски герои се изсипаха на кастинга за скандалното риалити в хотел "Тримонциум". Настоящи, фалирали и кандидат-милионери се опитваха да вземат акъла на журито, председателствано от Нико Тупарев.

Той бе най-впечатлен от мъж, който твърдеше, че личното му богатство е малко над 15 милиона лева. Друга "майничка" пък се фукаше, че заработва по 200 бона на месец. Организаторите на риалитито отказаха да издадат имената на ВИП мераклиите за "Биг брадър", но признаха, че се опитват да вербуват строителния предприемач Яни Христозов, футболиста Георги Какалов и бизнесемена-плейбой Владо Вишински.

На опашката за кандидат-брадъри бе забелязан и местният диджей Наско Литовойски. Той е готов да нахлуе в Къщата с двете си големи дъщери от първия брак и младата си приятелка, от която чака наследник след месец. В "Тримона" цъфна и бившият шеф на театъра в Кърджали Таир Мехмед с украинската си съпруга и 18-годишния им син. На кастинга се фръцна и "Мистър България 2006" Лъчезар Иванов. Според клюката обаче той нито има съпруга, нито сериозна приятелка.