Звездата ще вилнее с шоуто си на сцената на "Ловеч фест", научи сензационната новина "Стандарт".

Босът на Литекс Гриша Ганчев и други бизнесмени са ударили рамо на местната управа, за да докарат щурата поп певица. Лейди Гага ще бъде черешката на тортата в 5-дневната фиеста.

Седмицата на големите концерти в Ловеч е от най-очакваните и успешни музикални събития на годината. И единственото, което е безплатно.

По традиция Градът на люляците става тесен за армията от меломани между 6 и 11 май. При появата на Лейди Гага обаче се очаква истинско преселение на народите.

Тя е най-актуалната и скандална звезда в момента. В края на миналата година дори кралица Елизабет II я покани на аудиенция. По-рано шантавата Лейди подпали пианото си на сцената на 37-ите американски музикални награди.

Друг виден гост на шоуто в Ловеч може би ще бъде рапърът The Game, който ще продължи традицията да има вечер на хип-хопа.

Музикалното пиршество се провежда за пети път. На сцената в Ловеч вече са пели през годините "Юръп", култовите рапъри ДжаРул и Екзибит, "Туистед систър", "Уасп", "Смоуки", "Юрая Хийп", "Супермакс", "Хот чоклит", Макси Джаз от "Фейтлес".


Източник: hotnews.bg