2010-та вероятно ще е богата на дългоочаквани звездни сватби, твърдят от dir.bg

Заразен от примера на приятеля си и вече роднина по кумова линия Андрей Арнаудов, Иван Христов също ще вдига сватба с приятелката си Вихра. Засега няма определена дата, но събитието задължително ще е край морето. И още нещо е напълно сигурно още отсега: купонът ще трае цяла седмица и ще струва много повече от 70 хиляди, с които Андрей се изръси на венчавката си със сръбкинята Даниела в Белград.

Лора Караджова и Део вече окончателно са решили да минат под венчило това лято, но още търсят “нетрадиционно” място за щастливото събитие. Щерката на Данчо Караджов и шоуменът живеят заедно от години, но досега никой от тях не беше коментирал каквито и да било планове за евентуална венчавка.

Преслава от група "Те" и кийбордистът на бандата Ясен Велчев също възнамерявали да минат под венчило, твърдят близки до двойката. Преди няколко месеца той й подари годежен пръстен, а тя го показа в ефира. Според в. “Стандарт” предложението било романтично и направено в Лондон.

За сватба се стягат и бившата депутатка Юлиана Дончева и шампионът по свободни боеве Станислав Недков-Стъки. Въпреки че връзката им няма и една година, Юлиана е убедена, че това е човекът. На Коледа той й поднесе годежен пръстен.

Иван Лечев също реши да узакони романтичната връзка със 17 години по-младата от него актриса Жени Александрова. И двамата са категорични , че разликата в годините между тях не е пречка да бъдат щастливо влюбени. Двамата планират да се врекат един на друг във вечна вярност през месец май 2010. Освен това Иван и Жени споделиха, че искат да си имат близнаци.

Според слухове, може би 2010-та може да е и годината на най-чаканата звездна сватба - тази на Димитър Бербатов с приятелката му Елена. Остава мистерия дали щастливото събитие ще бъде запазено в тайна или ще се окъпе в светски блясък.