Когато за първи път разбрахме, че Аврил Лавин създава своя собствена колекция дрехи, бяхме убедени, че няма да стигне далеч.

Имаше един период, през който нямаше пееща госпожица, която да не изкара на пазара своя линия дрехи. Доколко успешни бяха някои от тях стана ясно година след досега им с обикновените хора - едни оцеляха, а други безвъзвратно се затриха.

Аврил Лавин ни изненада със своята постоянност в това отношение.

Марката Abbey Dawn се оказа сред любимите на тинейджърите в Америка още в мига, в който се появи на бял свят през юли 2008-ма.

Освен, че стилът на дрехите е страшно младежки, фънки и по свой си начин женствен, бонус към доброто впечатление, което направи колекцията беше и напълно достъпната цена на дрехите.

Миналата година Аврил показа втората си колекция по време на Седмицата на модата в Ню Йорк и получи не особено въодушевени коментари по повод работата си. Но за сметка на това отново успя да спечели младите.

Сега излиза и чисто новата продукция на Abbey Dawn, фотосесията на която можете да видите тук, в галерията.

Тя за пореден път е издържана в типичния за Лавин рок-пънк стил. Цветовете, на които се набляга са черно, ярко розово, лилаво и синьо. Дънките, широките поли, суичърите, най-вече зебровите, отново са акцент на колекцията.

Лично за нас стилът на Аврил не е особено впечатляващ и е твърде детски. Но въпреки това адмирираме работата й, най-вече защото в продължение на 3 години тя изрично си забранява да се влияе от множеството негативни коментари по повод Abbey Dawn и е всеотдайна към себе си и младите си почитатели.