Едно от най-дългоочакваните събития в света на модата се приземи в Ню Йорк с гръм, трясък и заслепяваща красота.

Представете си само - светлини, пищен декор, полуголи съвършенни тела, уникално бельо и всичко това „възпято" от чаровната Фърги и колегите й от The Black Eyed Peas.

Зрелищното шоу на Victoria's Secret и този сезон успя да разтопи сетивата на мъжете и да накара жените да се гордеят с изящната си пирода.

В лицето на Фърги Ангелите имаха достойна гласовита конкуренция. Сценичният костюм, с който се появи беше емералдово зелена рокля, която демонстративно показваше все по-стегнатото й и изваяно тяло.

А по време на изпълнението с момчетата обу супер секси високи ботуши и разпиля коси върху късо кожено яке.

Онова, което мнозина очакваха да видя бе завръщането на наскоро родилата Хайди Клум, която благодарение на усилената следродилна борба с килограмите, събра смелост да се върне на подиума.

Липсваше единствено Адриана Лима, която преди броени дни роди своето момиченце.

Своят дебют направиха и новите Ангели, които тепърва ще трябва да ни разкриват „Тайната на Виктория" и достойно да защитят прозвището си на най-атрактивни и красиви модели в бранша.

Влезте в галерията от тук и вижте какво се случи в онази паметна вечер. А за да видите някоя от снимките в по-голям размер, кликнете с мишката директно върху нея.