Изненадващо приятен вкус ни остана след първия брой на Rolling Stone на български.

Списанието-легенда с почти половин вековна история зад гърба си е на нашия пазар от 2 дни или както се казва - най-сетне.

С голямо закъснение, но с интересен екип и с качествена тематика - пилотният брой на „списанието, което среща музиката с живота", много ни допадна.

Представянето му беше шумно, напоително и подчертано музикално.

Стотици гости разлистиха за първи път Rolling Stone на пищно парти в софийска галерия, а музикалният фон беше осигурен от Белослава, Остава и D2.

Представители от всички сфери на музикалния бизнес, PR-а и рекламата, журналисти и меломани уважиха старта на новата медия, известна по света не само с информативната си роля, но и с ясната си обществено-политическа позиция.

Едно от попаденията в българското издание е именно анализ на последните 20 години демокрация през погледа на американец, станал страничен свидетел на родния преход.

Като добавим специалното интервю на Роби Уилямс, разговора с изкусителната Меган Фокс и не на последно място - българската следа сред музикантите на Моби, Светлана Василева, първият Rolling Stone е добър, много добър.

Няма да пропуснем да отбележим и добрата рекламна камппания. Смела, провокативна и откровена до болка, тя също демонстрира категорична позиция, която се надяваме да не се превърне в поза обаче.

Пожелаваме му още по-добра графична визия и успех, защото легендата ги заслужава.

А ако има и повече качествени български музиканти на страниците й, изобщо няма да се разсърдим.

Само за жени