И големите момичета правят грешки по отношение на секса, нали знаеш?

Независимо колко си опитна, и ти може да попаднеш на мина в полето на удоволствието. Избухването никога не е фатално, но може да причини болка за доста дълго време или дори да те осакати емоционално.

Някои грешки не могат да бъдат пропуснати и са част от обучението ти, наречено „реален живот".

Други обаче можеш да си спестиш, при това заедно с излишните странични ефекти на емоционално ниво.

Ето и няколко секс-капана, които да избягваш:

Математиката е... неточна наука

Да, когато става дума за бившите ти трофеи в Залата на славата, по-добре пресмятай на ум и намалявай крайния резултат.

Колкото и да си влюбена в един мъж, не споделяй такава класифицирана информация. Тя може да предизвика вълна от ревност, спекулации и дори осъдително мрънкане, които едва ли ще заздравят връзката ти.

А и не считаме за добра идея да разпитваш партньора си за същото - ясно е, че на определена възраст и двамата имате минало.

Не разчитай на Неговите предпазни средства

Не вярвай на думите „Голямо момче съм, ще те пазя" - това са глупости. Ако разчиташ един мъж да се грижи за контрацепцията, това значи да отгледаш минимум 20 хлапета, без да преувеличаваме.

За съжаление представителите на силния пол бягат от презервативите както ти, ако видиш мечка на улицата.

Няма обяснение защо, но те предпочитат да пиеш по 2 кутийки с хапчета, да се мажеш със специален гел или дори да направиш отвара с билки, но не и стегнатата гумичка върху себе си.

И смятат, че способноста им за самоконтрол по време на секс е вродена. Обаче кулминацията може да бъде абсолютно неуправляема, особено след употреба на алкохол или стимуланти.

За това ти не се предавай пред убедителния му чар. Липсата на кондом означава не само нежелана бременност, но и огромен риск от полово-предавани болести. Не, откажи този подарък.

Не признавай

Не говорим за изневяра, а за споделената ти любов към вибратора. Колкото и да е прекрасна играчката ти, можеш да я обсъждаш само с приятелки, това е.

Той няма да разбере, че пластмасовата джаджа не може да се сравни със споделената интимност, независимо колко оргазма в минута ти доставя.

Не забравяй, че мъжете са фенове на технологичните приспособления и за тях това значи повече сила и скорост. С други думи - създава усещане за несигурност, напрежение и намалява самоувереността.

Ако партньорът ти поиска да включите някаква играчка в акта, това вече е друга история. Въпросът е само идеята да допада и на теб.

Затваряй си устата

Не ни разбирай погрешно - мръсните думички са секси. Обаче ако ще разправяш какво е харесвал предишния ти мъж в леглото, по-добре не си отваряй устата.

Представителите на силния пол обичат дасе състезават, но не обичат неравностойни надпревари.

Изпуснеш ли детайли за предишния си любовник, това ще накара настоящия постоянно да се чуди дали е достатъчно добър, всичко наред ли му е и т.н.

А това 100% не значи добър секс, нито пък добра връзка.

Бъди дипломатична

Размерът има значение, но не се обсъжда. Достатъчно си умна, за да се сетиш, че въпроси като „вътре ли си вече?", „какво правиш там?" и подобни, са катастрофални.

Така все едно му заяваваш, че има микроскопичен пенис или, че не знае какво прави. И, пуф - самолета се сгромолясва.

А дори и да нямаш проблем с размера, той ще си помисли тъкмо обратното след такова запитване в най-важния момент.

Представи си ако той ти заяви, че нямаш гърди, а?

Има далеч по-удобни и внимателни тактики, с които да се справиш със ситуацията като истинска жена.