Автор
Woman.bg

Потвърдено! Алисия Викандер е новата Лара Крофт (снимки)

Със сигурност знаем името на актрисата, която ще се превъплъти в образа на новата Лара Крофт – ролята, която изстреля Анджелина Джоли на върха на славата преди 15 години.


След като дълго време за новата Крофт беше спрягано името на Ким Кардашиян, днес вече е ясно - в кожата на непобедимата екшън героиня ще влезе друга звезда – не по-малко сексапилна и темпераментна от Джоли.


Това е 28-годишната актриса Алисия Викандер, която получи "Оскар" за най-добра поддържаща женска роля във филма "Момичето от Дания".


Действието в новата кинолента за смелата изследователка от видео играта "Томб Райдър" се развива седем години след мистериозното изчезване на баща й. Вслушвайки се в гласа на сърцето си, тя решително се отправя към последното място, където той е бил видян жив – някъде в Япония.


Съдейки по първите официални кадри на Викандер в образа на Лара Крофт, излезли на бял свят само преди броени часове, вярваме, че младата шведска актриса с достойнство ще замести своята предшественичка.


Във филма участват още Доминик Уест, Даниел Ву и Уолтън Гогинс в ролята на злодея. Лентата ще излезе по кината на 16 март 2018 г.