Автор
Антония Михайлова

Актьорите от „Туйн Пийкс“ 25 години по-късно (снимки)

Броени дни остават до завръщането на култовата мистична сага - "Туин Пийкс". Датата на премиерата на третия сезон на емблематичния сериал вече е официално оповестена - 21 май. Още миналата година стана ясно, че Showtime ще възобнови поредицата по случай 25-годишнината от последните й серии.

Ясни са и част от имената, на чиято актьорска игра за пореден път ще се насладим. Сред тях са Шерилин Фен, която отново ще се превъплъти в ролята на кокетната Одри Хорн, тук е и Мигел Фарел, който пак ще видим в образа на агента на ФБР Албърт Розенфийлд, както и Дейвид Патрик Кели – в ролята на Джери Хорн. Разбира се, сериалът няма как да мине и без забележителното присъствие на харизматичния Кайл Маклоклан. Носят се слухове, че актьорският състав ще включва също Аманда Сейфрид, Дженифър Джейсън Лий и Балтазар Гети. Има и такива, които не възнамеряват да се върнат в сериала като Лара Флин Бойл.

Знае се, също така, че първоначално предвидените 9 серии ще бъдат двойно повече – цели 18! Известно е още, че пленяващата музика от сериала отново е в ръцете на композитора на мистериозната поредица Анджело Бадаламенти.