Затворете очи и произнесете бавно това име на глас: На-та-ли-я Ко-бил-ки-на. Не е ли прекрасно? Не ви ли радва самото му звучене? Защото мен - да. Истината е, че нямам щастието да познавам уважаемата Кобилкина, но толкова нейни интервюта съм изгледала и изчела, че я чувствам като близка приятелка. А неин постулат е, че жената трябва да е (цитирам) "оргазмична". Няма как да не relate-на - все пак моят любим Уди Алън казва следното: "Да правиш секс е като да играеш бридж. Ако нямаш добър партньор, трябва да разчиташ на добра ръка". Няма как да не съм по-съгласна, макар че вибраторите не са за подценяване. Е, реших да отделя време да помисля върху няколко други цитата (ще запазя оригиналния ѝ изказ, той е вдъхновяващ), а именно на колежката Кобилкина. Имам лекичък фетиш към рускоговорящи жени, които се стараят да говорят на български. Наталия, разбира се, е много по-добра от друг мой кумир - Людмила Захажаева, майката на Албена Вулева, но все още впечатлява. Дано в текстов вариант усетите трепета ѝ!

"Когато жена е незадоволена, тя е по-опасна от терорист с бомба. С него поне можеш да се договориш…с нея единствено, което помага брутален секс... Обаче той не лесен за намиране."

Наталия, Наталия... Брутален секс можеш да си намериш от всеки средностатистически български мъж на село. Ще се върне от работа (или от полето?) потен, уморен и пръхтящ. Ако не си му нарязала шопската салата и сипала ракията, ще ти зашие два шамара за загрявка. Ще се наяде, ще озвучи стилно и елегантно някои свои телесни функции, а после ще те задърпа към леглото. Ако си мислиш, че не ти се прави секс, грешиш - просто не знаеш, че ти се прави. Няма форплей, няма грижа за теб - секс и (евентуално малко бой). Много е възможно на следващия ден да не можеш да ходиш, но поне няма да си по-опасна от терорист с бомба.

(Съвет за хората с настинка) "Ако болният се отдаде на плътски удоволствия със своята жена/мъж, излекуването му е гарантирано! Трябва да се знае обаче, че е препоръчително болният да направи поне около 5 свършвания, за да е по-бърз ефектът".

Ето това стилно формулирано съждение трябва да бъде моментално, а след това и регулярно обнародвано по всички национални и частни медии. Фармацевтичните компании може да недоволстват, но пък производителите на презервативи ще ликуват, така че баланс има. Да, ама нали Норман Мейлър твърди, че няма нищо безопасно в секса и никога няма да има. Нима говори изцяло за емоционалната плоскост? Защото ако се спасиш от настинката, свършваш щастливо и екзалтирано по пет пъти, но изпаднеш в депресия, пак не е особено добро стечение на обстоятелствата, нали така?

"Всеки път гледам като на чудо, когато взимаш мъничек, намръщен членчик и след няколко нежни докосвания той се превръща в мощен пулсиращ жезъл."

Обожавам този цитат, просто го обожавам! Той е сякаш една фина алюзия към мисията на куртизанките и неимоверното влияние, което са оказвали техните плътски умения над представителите на "силния" пол. (Сложих "силния" в кавички, ащото става ясно кои доминираме.) Моят любим Робин Уилямс (липсва ми много) беше казал нещо от сорта на това, че драмата на мъжете е, че Бог им е дал мозък и пенис, но кръвта им е достатъчна само едно от двете да работи в даден момент. Което моментално ни насочва към елементарно логическо съждение: нека кръвта е там долу, за да можем да си ги манипулираме, докато не могат да мислят много-много.

"Комунизмът уби секса и унищожи магията му."

Не знам, Наталия, не знам. Аз лично обвинявам псевдокомунистическия строй в България за ужасно много неща, но сексът не е едно от тях. Родителите на човека до мен са тъмночервени и с промити мозъци, но това не го прави побъркан и зле в леглото. Но трябва да си призная: иска ми се да знаех какво ли е било да си в легло с някой от тогавашните партийни големци - дали са мързеливи, груби, имат ли странни предпочитания, грижат ли се за жените до себе си... Извинявайте, отклоних се малко.

Както и да е. Ако имате как, посетете семинар на Наталия Кобилкина. Ако не ви е възможно, занимайте се с нейни интервюта - ще ви отворят очите за много неща. И понеже наистина забравих иначе присъщата си лаконичност (Наталия просто ме вдъхновява!), ще завърша с думи отново на некоронования крал на невротичния сарказъм - Уди Алън: "Любовта е отговорът, но докато го чакате, сексът повдига някои доста интересни въпроси".

И бъдете оргазмични!

Автор: Ана Островска