Ето какво: "Петелът може и добре да кукурига, но все пак кокошката снася яйцата". Маргарет Тачър го е казала, така че не противоречете. Говорихме си тези дни с колежките от Woman.bg и сидях, че са написали нещо за оралната любов и позитивите ѝ.

Прочетх текста и реших, че трябва да ви кажа истината, а не това, което те се опитват да ви манипулират. Даже ще ви цитирам техните думи и после ще коментираме заедно като едни тъжни епикурейци, които нямат смелостта да се превърнат в хедонисти. Добре, започваме.

Сближавате се

Егоистичното поведение в секса да не доведе до пълноценни взаимоотношения. Всъщност най-високото ниво на интимност, което може да се постигне, е желанието да се достави удоволствие на партньора, без да се очаква нещо в замяна.

Е, остава при свирка да не се сближавате! Но, момичета, това за желанието да доставиш удоволствие на другия е много ярка алюзия за едно старо правило - алтруизмът е най-висшата форма на егоизъм, защото сме удовлетворени, когато другите са доволни. И това пак е, защото искаме да се чувстваме добре.

Вие командвате положението

Правейки изкусно минет, можете да контролирате мъжката възбуда и сами да решавате кога ще преминете към вагиналния секс или да спрете и да смъкнете градуса на възбуда.

Да, ама не. Защото една приятелка обясняваше как се пробвала елегантно да го орализира, но той заспал. А друга се оплака, че го обгрижвала там долу, той си я хванал здраво за косата и я употребил доста агресивно, без да има тя никаква власт над каквото и да било положение. Това не значи, че не трябва да правим свирки. Напротив. Ама нека сме наясно с въпросното, хм, положение и не се самозаблуждаваме.

Самооценка

Получите ли похвала от мъжа, вие чувствате своята значимост и желание и занапред да правите приятни неща и да се усъвършенствате. Съответно по-често получавате орален секс. Доволният мъж в знак на привързаност и благодарност несъмнено ще иска да ви направи кунилингус.

Категорична съм: това е чутовна глупост. Ако се надявате, че след свирка той ще се занимава с вас, явно гледате повече порно дори и от него, което вероятно е трудна задача.

Може да сте убедена, че мъжът ви няма да кръшне

Ако правите добре "френската любов", голяма е вероятността мъжът да ви прости неумението да готвите и другите ви малки недостатъци. Повечето мъже търсят удоволствие встрани заради нежеланието на жената да го задоволи.

Не знам как дори да започна. Ще ви припомня само думите на Уди Алън, че сексът е като бриджа - ако нямаш добър партньор, трябва да разчиташ на силна ръка. Мъжете кръшкат със и без повод, така че няколко свирки нищо няма да променят, имайте го предвид.

Полезно е

Правенето на орален секс с поглъщане на семенна течност е полезно. Семенната течност освен сперматозоидите съдържа и други вещества като кортизол, който стимулира привързаността, естрон (медикаментозно средство, което се употребява при недостиг на естрогени), който подобрява настроението и окситоцин, който е гаранция за щастие. Но изброяването не спира до тук, семенната течност съдържа и тиротропин, хормон който има свойства на антидепресант, мелатонин, който е полезен за съня и серотонин, известен като хормон на щастието.

Мисля, че това много мъже ще го наизустят и ще го рецитират с особен плам пред приятелките си. Даже съм сигурна. И не забравяйте: от всяка свирка дърво не става.